Kis többcélú (torna)csarnok, Madrid

2013. január 22. 10:30 - mB

15_raul_del_valle_gimnasioAz épület egy iskola melletti háromszögű telken álló, két azonos hosszúságú, de eltérő magasságú részből áll.
Cél volt egy kedvezően megvilágított, de a környezetétől teljesen szeparált csarnok létrehozása; nagy, levegős tér érzetének megteremtése - ebben szerepet játszik a kis belmagasságú bejárat (2,40) utáni hirtelen feltárulás is. 

"01_raul_del_valle_gimnas

Mivel az épület magas lakóházak között áll, ezért fontosnak éreztük a felső nézet, az ötödik homlokzat karakteres megformálását is.


Nagyobb térképre váltás

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://tarsas2010.blog.hu/api/trackback/id/tr745033933

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.